De migratieassistent van Outlook instellen (Windows)

Als je je e-mail migreert en je Outlook 2010 of later gebruikt onder Windows, kun je het hulpmiddel Migratieassistent voor Outlook installeren, zodat je migratie soepeler verloopt. Deze stelt Outlook automatisch in, maakt een nieuw Office 365-profiel en verplaatst lokale gegevens. (Wat is Migratieassistent van Outlook?)

Nadat je de migratie hebt gestart, ontvang je een e-mail waarin je wordt gevraagd om toestemming voor toegang tot je account, zodat we de migratieservice kunnen voltooien.

1. Klik in de bevestigingsmail op Starten om te bevestigen dat we je toestemming hebben om door te gaan. Hierdoor wordt de pagina Migratieassistent van Outlook geopend.
  2. Op de Windows-pc: klik op Download voor Windows-pc.
  3. Nadat de migratieassistent voor Outlook is geïnstalleerd, open je het programma en klik je op OK, aan de slag.
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord in en selecteer Volgende stap.
  5. Selecteer Minimaliseren. De migratieassistent voor Outlook voert de taak op de achtergrond uit, totdat deze is voltooid. Je kunt je e-mail op de normale manier blijven gebruiken terwijl het programma wordt uitgevoerd.

Nadat je migratie is voltooi, ontvang je een bevestigingsmail met instructies voor de volgende stappen.