De naam van een pagina in mijn website wijzigen

Terwijl je verder bouwt aan je site en je deze opnieuw organiseert, moet je mogelijk de namen van enkele pagina's wijzigen om hun inhoud beter te identificeren voor je bezoekers.

Houd de navigatiebalk van je website eenvoudig door korte paginanamen te gebruiken die duidelijk aangeven waar deze pagina's over gaan.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken
    Klik op Bewerken
  3. Klik op het menu Pagina links bovenaan en klik op de tandwielknop.
    Klik op de tandwielknop in het menu met pagina's
  4. Wanneer het deelvenster Pagina's beheren wordt weergegeven, selecteer je de tekst van de paginanaam die je wilt wijzigen.
    Selecteer de paginanaamtekst en voer een nieuwe naam in

Het geselecteerde naamveld geeft het aantal tekens weer dat je kunt invoeren voordat de veldlimiet van 25 tekens wordt bereikt.

5. Voer de nieuwe paginanaam in en klik op de X om het deelvenster te sluiten.

De nieuwe naam wordt weergegeven in het menu met pagina's. Als je de site eenmaal opnieuw hebt gepubliceerd worden de pagina en eventuele andere pagina's tevens weergegeven in de navigatiebalk van je desktopbrowser (links) of wanneer je op het menu met pagina's klikt in je mobiele browser (rechts).
    De naam van de nieuwe pagina wordt in beide menu's weergegeven