Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig een paginanaam en instellingen op mijn website

Terwijl je je site bouwt of reorganiseert, moet je mogelijk de namen van sommige pagina's wijzigen om de inhoud ervan beter te identificeren voor je bezoekers. Mogelijk wilt u ook de instellingen voor zichtbaarheid in de navigatie wijzigen of om een privépagina te zijn .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Plaats in de sitenavigatie de muisaanwijzer op de pagina die je wilt wijzigen en selecteer hetpagina -instellingen tandwielpictogram Instellingenmenu . Selecteer Pagina's in de mobiele app en selecteer vervolgens hetverticaal kebabmenu met drie stippen menu.
  5. Selecteer Pagina -instellingen .

Opmerking: als je de instellingen voor een vervolgkeuzemenu wijzigt, staat hier Menu-instellingen . Dit is waar je pagina's aan een leeg menu toevoegt.

Screenshot van het menu met pagina -instellingen
  6. Werk je paginatitel bij . Houd je navigatiebalk eenvoudig met korte, duidelijke paginanamen.
  7. Selecteer de juiste schakelaars. Je nieuwe pagina kan worden toegevoegd aan zowel de koptekst als de voettekst als je dat wilt (of om je pagina niet te "verbergen"). Als je pagina niet in de navigatie wordt weergegeven, kun je nog steeds linken vanaf andere pagina's of mensen de directe link sturen.
    • Weergeven in navigatie zorgt ervoor dat het wordt weergegeven in de bovenste koptekstnavigatie.
    • Voettekst geeft onderaan elke pagina een link weer naar de pagina.
    • Privépagina's zijn vergelijkbaar met normale pagina's, behalve dat ze alleen zichtbaar zijn voor leden. Elke pagina behalve je startpagina kan een privépagina zijn. Meer informatie over het beheren van privépagina's.
  8. Als je klaar bent, selecteer je Gereed . Als je geen wijzigingen hebt aangebracht en je wilt afsluiten, selecteer je Website .
  9. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .

Meer info