De status van mijn domeinoverdracht bekijken

Als je een domeinnaam overdraagt naar of van een andere domeinregisterhouder, kun je de status van de overdracht bekijken. Je krijgt dan informatie wanneer de overdracht is gestart en of er nog andere stappen vereist zijn om de overdracht te verwerken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. In het menu Domeinen selecteer je Overdrachten:
    overdrachten selecteren via het menu Domeinen
  3. Onder de kop Overdrachten in behandeling selecteer je de juiste optie:
    • Als het domein wordt verplaatst naar je account, selecteer je Inkomende overdrachten.
    • Als het domein wordt verplaatst uit je account, selecteer je Uitgaande overdrachten.
  4. Bekijk de details voor de overdrachten van domeinnamen die in behandeling zijn. Je kunt zien wanneer de overdracht is gestart en wat de status van de overdracht is.
  5. Selecteer de domeinnaam rechtstreeks voor meer informatie over de status van de overdracht, waaronder eventuele aanvullende vereiste stappen.

Opmerking: De domeinoverdracht kan 5 tot 7 dagen duren.