De status van mijn domeinoverdracht bekijken

Controleer de status van je domeinen die worden overgebracht van of naar GoDaddy. Je kunt zien waar in het overdrachtsproces zich je domein bevindt en bepalen welke stappen moeten worden ondernomen om de overdracht te voltooien.

1. Meld je aan bij je de pagina met overdrachten van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer Inkomende overdrachten als je het domein naar je account toe verplaatst. Of selecteer Uitgaande overdrachten als je het domein uit je account naar elders verplaatst.
  3. Selecteer de verschillende tabbladen om meer informatie te zien over domeinen met een bepaalde status. Of zoek je domein op de zoekbalk op.
  4. Voor bepaalde statussen is actie vereist en wat je precies moet doen, zie je naast het domein. Raadpleeg onze gids over domeinstatussen voor meer informatie over hoe je de overdracht uitvoert.

Er wordt een bevestiging weergegeven die aangeeft dat je wijzigingen zijn geaccepteerd. Domeinoverdrachten duren doorgaans 5 tot 7 dagen.