Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

De W3 Total Cache -plug -in installeren en configureren op WordPress

Je kunt W3 Total Cache installeren om je WordPress® -site op twee manieren te versnellen. W3 Total Cache vermindert de hoeveelheid tijd die nodig is om vaak bezochte pagina's op je site te genereren. Het implementeert ook algemene best practices zoals JavaScript en CSS -optimalisatie om de tijd die het kost om je site naar een webbrowser te downloaden te versnellen.

Dit proces duurt ongeveer 10-15 minuten en kan ervoor zorgen dat je WordPress-site veel sneller aanvoelt.

Waarschuwing: dit artikel is niet van toepassing op onze beheerde WordPress -accounts, die niet werken met de W3 Total Cache -plug -in. Beheerde WordPress heeft al een geoptimaliseerde cache, dus je hebt geen andere cachetool nodig. Zie om te zien of dit op jou van toepassing isWelk type hostingaccount heb ik?

De W3 Total Cache -plug -in installeren op WordPress

1. Meld je aan bij je WordPress -account.
  2. Klik in het menu Instellingen op Permalinks .
  3. Selecteer een permalink -structuur en klik op Wijzigingen opslaan .
  4. Klik in het menu Plug -ins op Nieuwe toevoegen .
  5. Zoek naar W3 Total Cache .
  6. Klik op Nu installeren onder W3 Total Cache en klik vervolgens op OK .
  7. Klik op Plug -in activeren .

Voor het configureren van de W3 Total Cache -plug -in op WordPress

1. Klik in het menu Prestaties op Algemene instellingen .
  2. Klik in het gebied Paginacache op Inschakelen .
  3. Uit de lijst Pagina Cache Methode selecteert schijf: Enhanced.
  4. Klik in het gedeelte Verkleinen op Inschakelen .
  5. Selecteer Auto voor de modus Verkleinen .
  6. Selecteer Standaard in de HTML verkleinde lijst.
  7. Selecteer in de verkleinde JS -lijst JSMin (standaard) .
  8. Selecteer in de CSS -minifier -lijst Standaard .
  9. Klik in het gebied Databasecache op Inschakelen .
  10. Selecteer in de lijst Databasecachemethode Schijf .
  11. Klik in het gebied Objectcache op Inschakelen .
  12. Vanaf het Object Cache Method lijst selecteert u Disk.
  13. Klik in het gedeelte Browsercache op Inschakelen .
  14. Klik in het gebied Diversen op Pagina met verbeterde schijf optimaliseren en cachegeheugen verkleinen voor NFS .
  15. Klik op Alle instellingen opslaan .

Problemen met de W3 Total Cache -plug -in op WordPress oplossen

Maak eerst je cache leeg door op Prestaties te klikken en maak vervolgens alle caches leeg . Je moet je site ook in een andere browser bezoeken omdat W3 Total Cache standaard geen inhoud in de cache weergeeft voor ingelogde gebruikers.

Als je site nog steeds problemen ondervindt, is er mogelijk een conflict tussen W3 Total Cache en een andere plug -in of je thema. Volg deze stappen om te bepalen welke:

1. Schakel alle plug-ins uit behalve W3 Total Cache.
  2. Klik op Prestaties en maak alle caches leeg om je cache te wissen.
  3. Controleer je site in een andere browser.
  4. Schakel elke plug-in een voor een in en wis je cache nadat je elke plug-in hebt geactiveerd, totdat je hebt ontdekt welke het probleem is.
  5. Je kunt optioneel tijdelijk overschakelen naar een van de standaard WordPress -thema's om te zien of aangepaste code in je thema de caching verstoort.

Als je een conflict hebt vastgesteld tussen W3 Total Cache en een andere plug -in, moet je besluiten om slechts één van deze plug -ins op je site te activeren. Je kunt contact opnemen met de auteurs van de plug -in over een mogelijke oplossing.

Als je je site nog steeds niet kunt laten werken, dien je een formulier voor het indienen van fouten in door op het tabblad Prestaties te klikken en vervolgens op Ondersteuning te klikken om het formulier in te dienen voor gratis ondersteuning en probleemoplossing. Deactiveer vervolgens de W3 Total -cache tijdelijk totdat je supportaanvraag is afgehandeld.

Als je site een 500 -fout geeft en je kunt niet inloggen, moet je inloggen via FTP of via FTP File Manager en je .htaccess -bestand bewerken. Je moet alle codesecties verwijderen die er zo uitzien:

# BEGIN W3TC [sectienaam hier]
[code hier]
# END W3TC [sectienaam hier]

Zie voor meer informatieWat is .htaccess?