De weergave van sociale mediaknoppen wijzigen

Door een Sociale sectie aan je website toe te voegen, kun je snelkoppelingen naar sociale media-accounts toevoegen. Opties zijn onder ander Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube en Google+.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Scrol naar de locatie waar je een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  4. Klik op het deelvenster Sociale media in het deelvenster Sectie toevoegen.
    Klik op Sociale media
  5. Klik op de rij kleine socialemedia-knoppen om de sectie Sociale media toe te voegen.
    Klik op de rij knoppen
  6. Als de bevestiging Sectie toegevoegd wordt weergegeven, klik je op de sectie Sociale media om links toe te voegen aan je verschillende socialemedia-accounts.
    Links toevoegen
  7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  8. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).