De zonebestandsrecords van mijn domein importeren

Je kunt domeinzonebestandsrecords van een derde partij importeren. Als je bijvoorbeeld wilt dat wij de DNS van je domeinnaam beheren, kun je zonebestandsrecords importeren die zijn geëxporteerd vanuit je huidige DNS -manager of een zonebestand importeren dat momenteel in gebruik is op een BIND DNS -server.

De gegevensindeling volgt de BIND -zonebestandsindeling en RFC 1035. We ondersteunen niet alle BIND -zonebestandsfuncties en we ondersteunen alleen het importeren van A-, AAAA-, CNAME-, MX-, TXT- en SRV -recordtypen.

Waarschuwing - Bij importeren worden alle bestaande zonerecords samengevoegd en gedupliceerd.

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Als je je hierboven aanmeldt (onder Pictogram Tekst), kunnen we je een paar stappen besparen.

1. Ga naar de pagina DNS-beheer.
    2. Klik op de pagina DNS -beheer onder Geavanceerde functies op Zonebestand importeren :
    3. Zonebestand importeren

4. Klik op Bestanden selecteren om de bestanden die je wilt importeren te zoeken en te openen.
    5. Na het importeren zie je het bericht Records die geen fouten bevatten, zijn opgeslagen.