Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Deel mijn Outlook -agenda op mijn website

Deel je openbare Outlook -agenda op je site, bijvoorbeeld voor aankomende evenementen of lessen. Dan worden eventuele wijzigingen in je agenda ook automatisch bijgewerkt op je site. (Je kunt de agenda niet rechtstreeks vanaf je site wijzigen.)

Het koppelen van een agenda aan je site bestaat uit twee delen. In dit deel wordt uitgelegd hoe u de iCal -URL vanuit uw Outlook -account kopieert. In het tweede deel wordt uitgelegd hoe geef een agenda weer op je site .

Bekijk onderaan de pagina een korte video over deze taak.

1. Aanmelden bij Outlook op het web. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer in de rechterbovenhoekInstellingen versnellingsknop Instellingen > Bekijk alle Outlook -instellingen .
  3. Selecteer Agenda > Gedeelde agenda's .
    Paneel met Agenda aan de linkerkant en Gedeelde agenda's aan de rechterkant
  4. Gebruik de vervolgkeuzemenu's onder Publiceer een agenda om de agenda te kiezen die je op je site wilt delen en kies Kan alle details weergeven .
  5. Opmerking: Zorg ervoor dat je agenda al toekomstige evenementen bevat, anders kan Website Builder geen evenementen vinden.

6. Selecteer Publiceren .
    Publiceer
  7. Kopieer het ICS -adres dat wordt weergegeven.
    ICS -URL
  8. Plak het adres in een tekstdocument en sla het op. Je gebruikt het in de volgende stap, het weergeven van een agenda op je site .

Weergeven

Deze video maakt deel uit van de instructiereeks voor het toevoegen van geavanceerde functionaliteit in Webbouwer .