Verwijder bestanden of mappen in mijn Linux -hostingaccount

Gebruik Bestandsbeheer van cPanel om individuele bestanden of mappen van je Linux -hostingaccount te verwijderen.

Opmerking: het is een goed idee om een back -up van je website te maken voordat je bestanden of mappen verwijdert.

Waarschuwing: Zorg ervoor dat je een bestand of map niet nodig hebt voordat je deze verwijdert, anders werkt je website mogelijk niet meer zoals verwacht.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
  3. Selecteer onder Websites Bestandsbeheer voor het domein dat je wilt gebruiken.
  4. Selecteer in cPanel File Manager het bestand dat je wilt verwijderen.
  5. Selecteer bovenaan Verwijderen .
  6. (Optioneel) Selecteer Prullenbak overslaan en de bestanden definitief verwijderen .
  7. Selecteer Bevestigen.