Mijn domein verwijderen

We begrijpen dat er situaties kunnen voorkomen waarbij je een domeinnaam niet langer geregistreerd wil hebben en deze van je account moet verwijderen. Als je een domeinnaam verwijdert wordt deze onmiddellijk van je account verwijdert. Schakel automatisch verlengen uit om je domein tot de vervaldatum te houden.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Schakel het selectievakje in naast de domeinen die je wilt verwijderen. Of klik op het vinkje en Alles selecteren
  3. Selecteer Meer > Verwijderen.
    Verwijderen-knop
  4. Bevestig dat de domeinen verwijderd worden en schakel het selectievakje in naast Ja, ik ga akkoord met het verwijderen van de geselecteerde domeinen..
  5. Selecteer Doorgaan.

Opmerking: Als je domeinbescherming hebt voor je domein, moet je je identiteit verifiëren. We sturen automatisch een verificatiecode als tweestapsverificatie (2SV) al langer dan 72 uur is ingeschakeld in je account. Anders kun je Wachtwoord verzenden selecteren en in dat geval verzenden we een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van de registrant.

Je zult een Gelukt!-bevestiging zien om je te laten weten dat je domein is verwijdert.

Domeinnaam verwijderen

Meer informatie

• Het register kan je geannuleerde domeinnaam vasthouden voordat deze wordt vrijgegeven voor anderen. Je kan dus mogelijk de domeinnaam opnieuw registreren zodra deze is vrijgegeven.
  • Voor informatie over het in aanmerking komen voor restitutie, zie ons restitutiebeleid.
  • Werk je domein bescherming bij als je beslist om je domeinnaam te houden.