Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Verwijder websiteleden

Gebruik de ledensectie van Website Builder om leden te verwijderen, waardoor ze de privépagina's van je website niet kunnen zien.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Selecteer het tabblad Verbindingen en kies Leden.
    selecteer Leden
  3. Selecteer op een desktop namen in de lijst, klik op de knop met drie stippen en selecteer Verwijderen .
    selecteren-verwijderen

Opmerking: Om de lijst op een mobiel apparaat te openen, selecteer je de knop met drie stippen en tik je op Contactpersonen selecteren . Selecteer vervolgens namen in de lijst en tik op Verwijderen .
    selecteren-verwijderen

4. Als het bevestigingsvenster wordt weergegeven, selecteer je Contactpersonen verwijderen . De geselecteerde contactpersonen worden uit de lijst verwijderd.