Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bekijk databasegegevens voor mijn Linux -hostingaccount

Hier volgt hoe je cPanel gebruikt om databasegegevens te bekijken, zoals gebruikers en databasegrootte, in je Linux -hostingaccount.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de startpagina van cPanel in de sectie Databases op MySQL -databases . De MySQL -databasepagina toont je huidige databases en details voor elke database.

Opmerking: Zie de cPanel -documentatie voor MySQL -databases voor meer informatie .

Verwante stappen

• Toepassingen op je website maken verbinding met de database met localhost als de hostnaam. Externe verbindingen vanaf je computer gebruiken het IP -adres van je hostingaccount. Je moet externe verbindingen inschakelen om deze functie te gebruiken.

Meer informatie