Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Dien een nieuwe taak in voor WP Premium Support

Je kunt het WP Premium Support -dashboard gebruiken om een nieuwe serviceaanvraag in te dienen wanneer je werk moet uitvoeren op je WordPress -site.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Selecteer de knop Nieuwe taak
  3. Selecteer de WordPress -site die moet worden voltooid en klik vervolgens op de knop Volgende.
  4. Selecteer een van de servicecategorieën om een lijst met beschikbare services weer te geven.

Opmerking: je kunt het beste een afzonderlijke aanvraag indienen voor elke taak die je wilt voltooien.

5. Selecteer de specifieke service die je wilt voltooien of gebruik het zoekvak om te zoeken naar een service die overeenkomt met je probleem, en selecteer de knop Volgende.
  6. Beantwoord de vragen en geef aanvullende informatie wanneer daarom wordt gevraagd.
  7. Selecteer de knop Verzenden.

Verwante stappen

Meer informatie: