Webbouwer Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Digitale producten toevoegen

In je Website Builder -webwinkel wil je misschien digitale producten aanbieden, zoals downloadbare documenten, video's of audiobestanden. Je kunt zowel digitale producten als fysieke producten , die naar je klanten worden verzonden.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Selecteer op het Dashboard Winkel en vervolgens Producten .
    Ga naar Winkel en vervolgens naar Producten
  4. Selecteer de knop Toevoegen om een nieuw product toe te voegen
  5. Kies het producttype Digitaal.
    Selecteer Digitale knop
  6. Begin met het invoeren van een Productnaam en een Prijs , wat verplichte velden zijn. Vul indien nodig de overige velden in.
    • Afbeelding of video : producten met afbeeldingen zijn aantrekkelijker. Selecteer een van de knoppen, blader naar het bestand dat je wilt gebruiken en kies Openen .

Opmerking: Afbeeldingen moeten de bestandsindeling .jpg, .jpeg, .gif of .png hebben en mogen niet groter zijn dan 10 MB per afbeelding. (Je kunt afbeeldingen tot 5000 x 5000 pixels uploaden, maar de maximale weergaveresolutie is 1920 x 1080 pixels.)

• Verkoopprijs : Toont de verkoopprijs waarbij de normale prijs is doorgehaald
    • Btw -categorie : Standaard is de categorie ingesteld op Digitale producten . Als het product belastbaar is, wijzigt u de menureeks naar Standaard of selecteert u Niet-belastbaar .
    • Zichtbaarheid : Vink uit Toon in de winkel om seizoensartikelen te verbergen of als u later meerdere producten tegelijk wilt laten zien.
    • Categorieën : Maak het klanten gemakkelijker om artikelen te vinden door categorieën te maken, zoals kleding, huishoudelijke artikelen, speelgoed. Zie voor meer informatie over het maken van subcategorieën Productcategorieën toevoegen.
  7. Gebruik de tabbladen om meer details toe te voegen en het digitale product aan te bieden.
    • Omschrijving : Details over het product toevoegen.
    • Downloadbare content : Selecteer Bestand toevoegen . Na het toevoegen en benoemen van je productbestand, selecteer je Opslaan om het te uploaden.

Opmerking: je kunt maximaal 10 bestanden per product uploaden en elk bestand mag niet groter zijn dan 2 GB. Je klant krijgt een unieke URL voor elk bestand en kan het bestand maximaal 3 keer downloaden.

• Zoekmachines : voegt automatisch een directe link toe aan dit product, die je kunt bewerken.
  8. Selecteer opnieuw Opslaan als je klaar bent of selecteer Opslaan en nog een product toevoegen om meer producten toe te voegen.

Opmerking: Je kunt maximaal 5000 producten toevoegen aan je webwinkel. Dit geld voor welke combinatie van fysieke en digitale producten dan ook. Je kunt maximaal 100 producten in één keer uploaden. Je kunt producten importeren in je winkel, maar er is geen exportoptie. (InstantPage-gebruikers kunnen niet meer dan zes producten in totaal toevoegen zonder optie voor uploaden in bulk.)

9. Publiceer je website om je wijzigingen door te voeren.