Display another site's blog on my website

Door een blog-feed aan je website toe te voegen, kun je een blog weergeven die op een andere website wordt weergegeven. Je website werkt de weergave automatisch bij als er op de andere website een nieuw blogitem wordt gepost.

Opmerking: Om zelf een blog op je website te hosten, ga je naar Een blog aan mijn website toevoegen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Edit/Edit Site (Bewerken / Site bewerken).
  3. Klik op Toevoegen aan deze pagina in het rechter venster, of klik op een blauwe plus in het hoofdvenster om een Sectie toe te voegen.
    klik op Toevoegen aan pagina of voeg sectie toe
  4. Klik op het paneel Blog.
    klik op blog
  5. Klik op een lay-out.
    Klik op een lay-out
  6. Als de bevestiging Sectie toegevoegd wordt weergegeven, klik je op Mijn blog.
  7. Pas de instellingen van het venster van het Blog aan door Externe blog-feed te selecteren en de Feed URL in te voeren die door de externe feed wordt gebruikt.
    Bloginstellingen aanpassen

Note: The URL example's …/rss (Rich Site Summary) ending is the most common feed format.

8. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Dus als je klaar bent, klik je op Voorbeeld.
    Blog-voorbeeld

Opmerking: Klik op de pijl Lay-out wijzigen als je de lay-out wilt aanpassen.

9. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Website publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).

Opmerking: Om de blog-feed niet meer weer te geven, klik je op de rode prullenmand bovenaan het venster Blog.