DNS-hosting annuleren

Je kunt de Gehoste DNS voor een domein op ieder moment annuleren. Hierdoor wordt het zonebestand van je account bij ons verwijderd en gedeactiveerd, waardoor je de DNS ergens anders kunt beheren.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen waarmee je werkt. Of klik op het vinkje en Alles selecteren.
  3. Onder het vervolgkeuzemenu DNS selecteer Gehoste DNS annuleren.
    gehoste dns annuleren
  4. Vink het vakje aan om de annulering te bevestigen en selecteer vervolgens Opslaan.
  5. Opmerking: Het kan tot 24 uur duren voordat dit proces voltooid is.