Configureer DNS voor domeinen in mijn Windows -hosting

Met Windows -hostingaccounts (en servers met Windows) kunt u een website voor uw domeinnamen hosten. Om de verbinding tussen de domeinnaam en je hostingaccount tot stand te brengen, moet je de DNS van de domeinnaam wijzigen (Wat is DNS? ).

• Voor GoDaddy Windows Hosting -klanten configureren we DNS automatisch voor elk domein dat zich in je account bij ons bevindt.
  • Voor alle anderen moet je deze DNS configureren waar je domeinnaam is geregistreerd. Als het via ons is, kun je onze DNS -manager gebruiken ( meer info ).

Opmerking: het kan 48 uur duren voordat DNS -wijzigingen zijn doorgevoerd op internet.

Verplichte records

RecordtypeGastheerVerwijst naar
A (host)@Het IP -adres van je server
A (host)mssql@
CNAMEsql@

Opmerking: Deze invoer is alleen vereist voor externe My Little Admin -toegang.

Verplicht voor door Plesk gehoste e-mail-alleen servers

Je moet de volgende instellingen gebruiken om de e -mail van je domeinnaam naar je Plesk -server te leiden.

Waarschuwing: deze instellingen niet te gebruiken op Plesk shared hosting accounts.
RecordtypePrioriteitGastheerVerwijst naar
A (host)-mail@
MX (Mail Exchanger)10@mail. je domeinnaam
Waarschuwing: Je moet alle andere MX-vermeldingen (Mail Exchanger) in het DNS-zonebestand verwijderen anders werkt je e-mail niet. De MX-vermelding die hierboven staat vermeld, moet de enige MX-vermelding zijn.

Als u uw Plesk site heeft opgezet op een subdomein (bijv plesk .coolexample.com), vervangt elk exemplaar van "@" met uw subdomein en het gebruik van de domeinnaam met inbegrip van het subdomein in de MX-record.

Optionele records

Je hoeft niet al deze records aan je zonebestand toe te voegen, maar als je dat doet, werken bepaalde functies, zoals Autodiscovery via Outlook, wel.

RecordtypeGastheerVerwijst naar/Waarde
CNAMEftp@
A (host)ipv4@
CNAMElijsten@
A (host)webmail@
CNAMEwww@

U kunt ook verwijderen van de volgende DNS-entries:

CNAME -records
e -mail
imap
pop
smtp