DNS-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij een ander bedrijf

Omdat je je domeinnaam bij een andere registerhouder of in een ander account is ondergebracht, moeten we je TXT-, CNAME-, MX- en SRV-records bijwerken voordat je je Microsoft® Office 365-account kunt gebruiken voor je e-mail van GoDaddy. We hebben je via e-mail de instellingen gestuurd die je nodig hebt om deze records te bewerken. Je moet je vervolgens aanmelden bij je account bij je huidige registerhouder/huidige bedrijf en de vereiste wijzigingen in de DNS van je domein aanbrengen. Zie het volgende artikel voor meer informatie over DNS: Wat is DNS?. Als je het e-mailbericht dat we naar je hebben verzonden, niet kunt vinden, moet je de instellingen gebruiken die in je Office 365-account zijn opgeslagen. Dit zijn dezelfde instellingen.

• Aanmeldingsgegevens — Om de TXT-, CNAME-, MX- en SRV-records voor je domein te maken, moet je je aanmelden bij het bedrijf waar zich je domein bevindt en waar zich de relevante informatie bevindt over hoe je toegang krijgt tot de DNS-records van je domein.
  • TXT-records Je hebt de TXT-records nodig die je hebt ontvangen bij je Office 365-account.
  • CNAME-records Je hebt de CNAME-records nodig die je hebt ontvangen bij je Office 365-account.
  • MX-records Je hebt de MX-records nodig die je hebt ontvangen bij je Office 365-account.
  • SRV-records Je hebt de SRV-records nodig die je hebt ontvangen bij je Office 365-account.

Het kan in eerste instantie 24-36 uur duren voordat je records zijn bijgewerkt.

Je TXT- CNAME- MX- en SRV-records laten controleren door GoDaddy

Nadat je je records hebt gemaakt, kun je je aanmelden bij de account die je bij ons hebt, zodat het eigendom kan worden geverifieerd.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Selecteer indien mogelijk je domeinprovider als je naamserverprovider en klik vervolgens op Ik heb deze instellingen bijgewerkt. Gelieve dit te controleren.

Je bent er klaar voor! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is klikken op Check Mail Now (Nu e-mail controleren) om je nieuwste productiviteitssuite te gebruiken.