Stel de e -mailbestemming in voor mijn Network Solutions -domein

Om het instellen van Microsoft 365 van GoDaddy op een domein bij Network Solutions te voltooien, moet je DNS -records toevoegen en wijzigen zodat het e -mailadres van je domeinnaam naar Microsoft 365 wordt verwezen.

De waarden die je nodig hebt voor elk nieuw record worden verstrekt op de pagina Microsoft 365 E -mailbestemming instellen nadat je je domeineigendom hebt geverifieerd.

1. Meld je aan bij je Network Solutions -account .
  2. Selecteer Account beheren .
  3. Selecteer Mijn domeinnamen .
  4. Selecteer Geavanceerde DNS -records bewerken
  5. Voor TXT -record :
    • Scroll naar Tekst (TXT -records) en selecteer TXT -records bewerken .
    • Voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven.
    • Selecteer Doorgaan .
  6. Voor CNAME :
    • Schuif naar Hostaliassen (CNAME -records) en selecteer CNAME -records bewerken .
    • Voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven.
    • Selecteer Doorgaan
  7. Voor MX -records :
    • Scrol naar Mailservers (MX -records) en selecteer MX -records bewerken .
    • Voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven.
    • Selecteer Doorgaan .
  8. Voor SRV -records :
    • Scroll naar Service (SRV -records) en selecteer SRV -records bewerken .
    • Voer de informatie in die we in je Microsoft 365 -account weergeven.
    • Selecteer Doorgaan .

Neem contact op met de klantenondersteuning van Network Solutions op 1 (888) 642-0209 als je meer hulp nodig hebt.

Verwante stappen

• Laat GoDaddy je nieuwe DNS -instellingen controleren door je aan te melden bij je account en Ik heb deze instellingen bijgewerkt te selecteren. Controleer alsjeblieft! Je ontvangt een e -mail wanneer je Microsoft 365 -adres klaar is voor gebruik.
  • Stel vervolgens je e -mail in op je apparaten .