DNS-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij Network Solutions

Gefeliciteerd met je recente aankoop van de beste hulpmiddelen voor productiviteit, Microsoft Office 365 van GoDaddy. Aangezien je je domeinnaam bij Network Solutions® hebt ondergebracht, hebben we een eenvoudig stapsgewijs proces voor je gemaakt, zodat je je e-mail kunt instellen.

Maar ga eerst naar de DNS-instellingen van je domein zodat je de CNAMES, MX-records en SRV-records kunt bijwerken.

Het kan in eerste instantie 24 -36 uur duren voor je DNS is bijgewerkt.

Naar je DNS-instellingen gaan

1. Meld je aan bij je Network Solutions-account.
  2. Klik in het gedeelte My Domain Name (Mijn domeinnaam) op Edit DNS (DNS bewerken).
  3. Als je meerdere domeinnamen hebt, klik dan op de domeinnaam die je wilt bewerken en klik op Edit DNS (DNS bewerken).
  4. Klik in het gebied Beheren op Geavanceerde editor voor DNS-records en voer een van de volgende handelingen uit:
    • TXT-record — Klik op TXT-records bewerken en geef de informatie op die via e-mail van ons hebt ontvangen.
    • CNAME — Klik op CNAME-records bewerken en geef de informatie op die via e-mail van ons hebt ontvangen.
    • MX-record — Klik op MX-records bewerken en geef de informatie op die via e-mail van ons hebt ontvangen.
    • SRV-record — Klik op SRV-records bewerken en geef de informatie op die via e-mail van ons hebt ontvangen.

GoDaddy je DNS-instellingen laten controleren

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Klik op Ik heb deze instellingen bijgewerkt. Voltooid!

Je bent er klaar voor! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is klikken op Check Mail Now (Nu e-mail controleren) om je nieuwste productiviteitssuite te gebruiken.