Kosten voor domeinverlenging

Je kunt de kosten van je domeinverlengingen op ieder moment bekijken via je GoDaddy-account. De weergegeven verlengingskosten zijn voor de registratie van één jaar voor de betreffende domeinnaam. Er zijn geen extra add-ons inbegrepen, zoals Privacy en Eigendombescherming.

Je kunt verderop op de pagina een korte video over deze taak bekijken.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer Kolommen bewerken aan de rechterkant van je lijst met domeinen.
  3. Schakel het selectievakje in naast Verlengingsprijs en selecteer OK.
  4. Bekijk de prijs voor je domeinverlenging in de kolom Verlengingsprijs van je lijst met domeinen.

Laat me zien hoe dit moet

kosten voor domeinverlenging