Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Domeinaliassen toevoegen aan je gedeelde Plesk -hostingaccount

Met behulp van domeinaliassen kun je met Plesk domeinen toevoegen aan je hostingaccount die de website van een andere gehoste domeinnaam laden.

Een domeinalias toevoegen

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op Nieuwe domeinalias toevoegen .
  5. Vul de volgende velden in en klik op OK :
    • Domeinaliasnaam — Voer de domeinnaam in die je wilt toevoegen.
    • voor het domein — Selecteer de domeinnaam die je wilt gebruiken.
    • Mailservice — Deze functie is verouderd in onze omgeving.
    • Webservice — Selecteer deze optie.
    • Omleiden ... — Selecteer deze optie als je van plan bent om de alias permanent te maken.