Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Domeinbewaking instellen

Het toevoegen van domeinbewaking aan een domein is een handige methode om wijzigingen op een interessant domein bij te houden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domeinbeheercentrum . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer Kopen & Verkopen > Naleveringen en monitoring .
    selecteer kopen en verkopen via het menu
  3. Selecteer Monitoring toevoegen .
  4. Voer de domeinen in die u wilt bewaken (één per regel) .
  5. Voer je e -mailadres in en selecteer OK .
    • E -mailadres 1 — Voer het e -mailadres in waarnaar je meldingen wilt verzenden.
    • (Optioneel) E -mailadres 2 — Voer het secundaire e -mailadres in waarnaar je meldingen wilt verzenden.
  6. Je ziet een bevestigingsbericht dat je wijzigingen zijn verwerkt en je domein wordt binnen enkele minuten ingesteld voor monitoring. Selecteer vervolgens OK.