Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel domeinen in op een server

Onze hostingspecialisten kunnen tot 3 domeinen configureren via het configuratiescherm van je server. Deze service omvat 1 e -mailaccount en 1 database per domein, evenals het bijwerken van DNS binnen Domeinbeheer.

Opmerking: voor meer informatie over deze service, onze GoDaddy -gidsen zijn er om te helpen.

GoDaddy Hostingservices

Zie voor meer informatie over de services die GoDaddy aanbiedtMenu Hostingdiensten .