Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Domeinen instellen

GoDaddy -specialisten kunnen maximaal 3 domeinen instellen op het configuratiescherm van je server. Deze service omvat 1 e -mailaccount en 1 database per domein, evenals het bijwerken van DNS binnen Domeinbeheer.

Opmerking: bel voor meer informatie over deze service (480) 463-8824 .

Details domeininstelling

GoDaddy kan binnen 24 uur 3 (of minder) domeinen instellen via het configuratiescherm van je server.

Inbegrepen bij deze service:

• Voeg domeinen toe aan het bedieningspaneel van de server
  • DNS instellen in het configuratiescherm
  • Stel 1 e -mailaccount per domein in
  • Stel 1 database en databasegebruiker per domein in
  • Werk DNS bij in Domeinbeheer

Opmerking: deze service is beschikbaar voor alle cPanel- en Plesk -accounts; Alleen Linux .

Vereisten

• Domein (en) moeten bij GoDaddy zijn geregistreerd
  • Domein (en) moeten worden gevalideerd in je account
  • Domein (en) moeten al zijn ingesteld op de server
  • We hebben je toestemming nodig om DNS bij te werken in Domeinbeheer
  • Je moet een lijst opgeven van ALLE domeinen die je wilt toevoegen wanneer je Expert Services aanschaft; je kunt op een later tijdstip geen aanvullende domeinconfiguraties aanvragen

GoDaddy Expert Services

Zie voor meer informatie over de services die GoDaddy biedtMenu Expert Services .