Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Mijn plan downgraden

Downgrade je plan als je minder functies wilt of als je niet langer wilt betalen voor functies waarvan je denkt dat je ze niet nodig hebt. Je kunt in de toekomst altijd een upgrade uitvoeren, maar je moet mogelijk functies opnieuw instellen die je tijdens het downgraden hebt verloren.

Als je bijvoorbeeld het e -commerceplan hebt en producten hebt toegevoegd, wordt al je winkelwerk verwijderd zodra je je abonnement downgradet.

Waarschuwing: Wanneer je een downgrade uitvoert vanuit het Website Builder e -commerce -abonnement, worden de producten, beschrijvingen, bestellingen, etc. 30 dagen bewaard voor het geval je van gedachten verandert. Anders blijven alle andere functies die exclusief zijn gekoppeld aan je vorige abonnement, niet behouden in je nieuwe abonnement.

Je moet hiervoor contact opnemen met de afdeling Support.

Meer informatie