Download een exporteerbare lijst

Nadat je een exporteerbare lijst van je domeinen hebt gemaakt, kun je het rapport binnen 7 dagen opnieuw downloaden.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer Geëxporteerde lijsten in het menu Instellingen.
    selecteer geëxporteerde lijsten
  3. Zoek de geëxporteerde lijst die je wilt downloaden en selecteer vervolgens Downloaden onder de kop Actie. Je browser downloadt het bestand.

Opmerking:

Opmerking: je moet je identiteit verifiëren als je domeinbescherming hebt voor je domein. We sturen automatisch een verificatiecode als authenticatie in twee stappen (2SV) langer dan 72 uur is ingeschakeld in je account. Selecteer anders Wachtwoord verzenden en we sturen een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van je registrant.

4. Open het gedownloade bestand om je domeingegevens te bekijken. Je kunt het bestand lokaal op je apparaat opslaan.