Download en installeer de Office-apps voor iPhone of iPad

Als je een Online Essentieel-, Zakelijk-, of Business Premium-pakket hebt, kun je de mobiele apps op je iPhone of iPad gebruiken. Je moet elke Office-app apart downloaden vanuit de App Store.

1. De Office-app biedt Microsoft Word, Excel en PowerPoint op één plek en is beschikbaar voor downloaden voor iOS. Voor alle extra apps of als je een app afzonderlijk wilt downloaden, selecteer je de desbetreffende app en installeer je deze.
  2. Tik op Aanmelden.
  3. Voer je e-mailadres voor Microsoft 365 in.
  4. Tik op Volgende.
  5. Je wordt omgeleid naar een andere aanmeldingspagina voor het invoeren van je wachtwoord.
  6. Tik op Aanmelden.

Herhaal deze stappen voor elke Office-app die je wilt gebruiken.

Afhankelijk van hoeveel bestanden en mappen je hebt, kan het enkele minuten duren voordat alles is gesynchroniseerd. Nadat het synchroniseren is voltooid, kun je al je documenten openen en delen en documenten maken.