Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Download bestanden van mijn Linux -hostingaccount

Gebruik de cPanel File Manager om bestanden van je Linux -hostingaccount naar je lokale computer te downloaden.

  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u File Manager.
    selecteer bestandsbeheer
  4. Navigeer in cPanel Bestandsbeheer naar het bestand dat je wilt downloaden en selecteer vervolgens Downloaden .

Meer informatie