Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Download bestanden van mijn Linux -hostingaccount

Gebruik de cPanel File Manager om bestanden van je Linux -hostingaccount naar je lokale computer te downloaden.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    klik op beheren
  3. Selecteer Bestandsbeheer in het accountdashboard .
    selecteer bestandsbeheer
  4. Navigeer in cPanel Bestandsbeheer naar het bestand dat je wilt downloaden en selecteer vervolgens Downloaden .

Meer informatie