Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Download bestellingen van mijn webwinkel

Download je bestelgeschiedenis voor eigen gebruik. Bestellingen worden gedownload als .csv -bestanden (door komma's gescheiden waarden), die zichtbaar zijn in de meeste spreadsheetprogramma's zoals Excel.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer op je Dashboard Handel en kies in Bestellingen je Bestellingen.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Selecteer Winkel in je Dashboard en selecteer vervolgens Bestellingen .
  1. Selecteer Downloaden .
  2. Kies het datumbereik en hoeveel details je wilt opnemen, en selecteer Downloaden . Er wordt een .csv -bestand naar je e -mailadres gestuurd.
  3. Opmerking: Je kunt geen specifieke bestellingen kiezen om te downloaden. Om de bestellingen te kiezen die je wilt, moet je filteren en vervolgens kun je het bestand downloaden.