Download de certificaatbestanden voor mijn code/stuurprogramma -ondertekening

Opmerking: vanaf 1 juni 2021 zal GoDaddy niet langer certificaten voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening verstrekken of verlengen. Als je al in het bezit bent van een certificaat voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening, kun je dit na 1 juni 2021 niet opnieuw versleutelen. Alle certificaten die voor 1 juni 2021 zijn uitgegeven, blijven geldig totdat ze verlopen.

Nadat we je aanvraag voor het ondertekenen van je code/stuurprogramma hebben goedgekeurd, moet je je certificaatbestanden downloaden.

Opmerking: Als je je SSL-certificaat verplaatst naar een nieuwe server, als je server is gecrasht, als je je privésleutel bent kwijtgeraakt, of als je een foutmelding ontvangt dat de privésleutel niet overeenkomt, kun je niet zomaar je certificaat opnieuw installeren; je moet je certificaat een nieuwe sleutel geven .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer Beheren voor het certificaat dat je wil downloaden.
  3. Selecteer onder Certificaat Downloaden een Servertype en selecteer dan Zipbestand downloaden.

Volgende stap

Je volgende stap hangt af van het soort code of stuurprogramma dat je wilt ondertekenen: