Download e -mailbijlagen

Via Workspace Webmail kun je bijlagen van e -mailberichten downloaden.

Een berichtbijlage downloaden

1. Open of bekijk een voorbeeld van het e -mailbericht met de bijlagen die je wilt downloaden.
  2. Scrol naar de lijst Bijlagen onder aan het berichtvenster.
  3. Selecteer de bijlagen die je wilt downloaden en klik op Downloaden .
  4. Selecteer de locatie waar je de bijlagen op je computer wilt opslaan en klik vervolgens op OK .

Opmerking: om meerdere bijlagen tegelijk te downloaden, moet je eerst de plug -in Workspace Webmail Tools installeren. Als je de plug -in niet hebt, wordt er een venster weergegeven om deze te installeren. Nadat de installatie is voltooid, ga je terug naar je Workspace Webmail en download je de bijlagen.

Om een bericht naar je Online Storage te sturen

Opmerking: je kunt dit alleen doen als je een Online Storage -account hebt.

1. Open of bekijk een voorbeeld van het e -mailbericht met de bijlagen die je wilt verplaatsen naar je Online Storage.
  2. Scrol naar de lijst Bijlagen onder aan het berichtvenster.
  3. Selecteer de bijlagen die je wilt downloaden en selecteer vervolgens in de lijst Geselecteerde verzenden naar Online Storage .
  4. Klik op Toepassen .
  5. Er wordt een venster weergegeven om de locatie te selecteren waar je de bijlagen wilt opslaan in je Online Storage. Selecteer de locatie en klik op OK .