Download een back -up van een site met behulp van dagelijkse back -ups

Download je domeinen, bestanden, databases, mailboxen of mailforwarders als zip -bestand met dagelijkse back -ups.

1. Meld je aan bij je GoDaddy productpagina .
  2. Selecteer Webhosting . Selecteer vervolgens naast het Linux -hostingaccount dat je wilt herstellen, Beheren .
    klik op beheren
  3. Selecteer bovenaan je scherm Back -ups .
  4. Selecteer Back -ups weergeven .
  5. Selecteer de gewenste back -updatum. Het kan enkele minuten duren voordat de bijbehorende back -up is gekoppeld aan de cPanel -server.
  6. Selecteer in de sectie Typen het overeenkomstige back -uptype om een back -up te downloaden van de door u geselecteerde domeinen (en al hun bestanden), bestanden, databases, postvakken of doorstuurservices.
  7. Selecteer de selectievakjes voor items die je wilt downloaden. Of selecteer het vinkje om alles te selecteren.
  8. Selecteer Downloaden.
  9. (Optioneel) Als je Domeinen hebt geselecteerd in stap 6, selecteer je het selectievakje om subdomeinen en add -ons uit te sluiten van je back -up. Selecteer vervolgens Downloaden .
  10. Bovenaan wordt een voortgangsvenster weergegeven. Wanneer dit verandert in een geslaagde bevestiging, selecteer je Downloaden .
    bevestiging-download