Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Download een exporteerbare lijst

Nadat je een exporteerbare lijst van je domeinen hebt gemaakt, kun je het rapport binnen 7 dagen opnieuw downloaden.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer Geëxporteerde lijsten in het menu Instellingen.
    selecteer geëxporteerde lijsten
  3. Zoek de geëxporteerde lijst die je wilt downloaden en selecteer vervolgens Downloaden onder de kop Actie. Je browser downloadt het bestand.

Opmerking: als je Ownership Protection op je domein hebt, moet je je identiteit verifiëren. We sturen een verificatiecode via sms of een verificatie-app als tweestapsverificatie (2SV) meer dan 72 uur is ingeschakeld in je account. Selecteer anders Wachtwoord verzenden om een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van je registrant te sturen.

4. Open het gedownloade bestand om je domeingegevens te bekijken. Je kunt het bestand lokaal op je apparaat opslaan.