Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Download een kopie van de back -up van mijn website

Website Backup bewaart uw back -ups gedurende 30 dagen voor u. Als je een kopie van je site langer wilt bewaren of als je een kopie op een andere veilige plek wilt bewaren, kun je een kopie van je site downloaden.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer voor Websitebeveiliging en back -ups Alles beheren.
  3. Zoek de site waarvoor je een back -up wilt downloaden. Selecteer Details onder Back -ups voor die site.

4. Back -upoptie
  5. Selecteer Herstelopties voor de datum van de back -up die je wilt downloaden.
  6. Selecteer Bestanden downloaden om de bestanden van je site te downloaden of selecteer Databases downloaden om de databases van je site te downloaden.
  7. Je kunt Alle bestanden downloaden onderaan de pagina selecteren om alle bestanden te downloaden of je kunt de mappen selecteren die de bestanden bevatten die je wilt downloaden en vervolgens Geselecteerde bestanden bevestigen selecteren.
  8. Afhankelijk van de grootte van je site kan het even duren voordat het back -upbestand is gegenereerd. Kies E -mail de downloadlink of Wacht hier om te downloaden en selecteer vervolgens Zip genereren.
  9. Download je back -up zipbestand.
Waarschuwing: back -upbestanden zijn niet versleuteld of beveiligd met een wachtwoord en kunnen gevoelige klantinformatie bevatten. Het is belangrijk om de bestanden te behandelen in overeenstemming met alle lokale en federale wetten met betrekking tot de bescherming van persoonlijke gegevens van klanten.

Het back -upbestand is een gecomprimeerd .zip -bestand. Om toegang te krijgen tot individuele sitebestanden, moet je een toepassing gebruiken die een .zip -bestand kan decomprimeren.

Gebruik een FTP -toepassing om deze bestanden op je website te herstellen.