Download en installeer de Office-apps

Met Microsoft 365 Business Premium- en Premium Security-abonnementen kun je Office-apps installeren op maximaal vijf computers per gebruiker en de apps downloaden op je mobiele telefoon.

Voordat je je Office-apps kunt installeren, moet je je e-mailaccount maken. Heb je al een oudere versie van Office op je computer, verwijder die dan voordat je de nieuwe versie downloadt. Voor extra informatie kun je deze Microsoft-artikelen gebruiken over het verwijderen van Office op een pc of het verwijderen van Office op een Mac.

1. Meld je aan bij je Dashboard voor e-mail en Office.
  2. Selecteer Office downloaden. Dit opent je Microsoft 365-account. Je kunt gevraagd worden je aan te melden met je e-mailadres en wachtwoord van Microsoft 365.
    Office downloaden
  3. Selecteer Office installeren. Het installatiebestand wordt gedownload. Indien gevraagd selecteer je Opslaan. Je kunt ook gevraagd worden je voorkeurstaal en Office-versie te kiezen voordat je met de installatie kunt beginnen.
    Office installeren
  4. Nadat het installatiebestand is gedownload, open je het bestand en vol je de instructies om de installatie van de Office-apps te voltooien.
    Installatiestappen voor Office
  5. Wanneer je je nieuwe Office-apps opstart, moet je je aanmelden met je e-mailadres en wachtwoord van Microsoft 365.

Opmerking: je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.