Download en installeer de Office-apps voor Android

Blijf productief met Office-apps op je Android-apparaat. Als je beschikt over een Online Essentieel-, Zakelijk-, of Business Premium-pakket, moet je elke Office-app apart downloaden via de Google Play Store.

1. De Office-app combineert Microsoft Word, Excel en PowerPoint op één plek en is beschikbaar voor downloaden voor Android. Voor alle extra apps of als je een app afzonderlijk wilt downloaden, selecteer je de desbetreffende app en installeer je deze.
  2. Open de app en selecteer Aanmelden.
  3. Voer je e-mailadres voor Microsoft 365 in.
  4. Selecteer Volgende.
  5. Je wordt omgeleid naar een andere aanmeldingspagina voor het invoeren van je wachtwoord.
  6. Selecteer Aanmelden.

Afhankelijk van hoeveel bestanden en mappen je hebt, kan het enkele minuten duren voordat alles is gesynchroniseerd. Nadat het synchroniseren is voltooid, kun je al je documenten openen en delen en kun je documenten maken.