Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Download en installeer Teams op mijn Mac

Download Microsoft Teams op je Mac om de tool voor chatberichten en vergaderingen te gebruiken. Gebruik Spotlight Search voordat je begint om te bevestigen dat Teams nog niet op je Mac is geïnstalleerd. Als Teams al is geïnstalleerd, ben je er helemaal klaar voor! Volg anders de onderstaande stappen.

Je kunt Teams ook downloaden van Microsoft .

1. Meld je aan bij Microsoft 365. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer de menuknop en kies Teams .
    Teams pictogram
  3. Zodra Teams is geladen, selecteer je je profiel in de rechterbovenhoek en download je de desktop-app .
    Teams downloaden
  4. Open het bestand en volg de aanwijzingen om Teams te installeren.
  5. Meld je aan met je Microsoft 365 -e -mailadres en wachtwoord.

Je hebt nu Teams op je computer!