Download en installeer Teams op mijn Mac

Download Microsoft Teams op je Mac om de tool voor chatberichten en vergaderingen te gebruiken. Gebruik Spotlight Search voordat je begint om te bevestigen dat Teams nog niet op je Mac is geïnstalleerd. Als Teams al is geïnstalleerd, ben je er helemaal klaar voor! Volg anders de onderstaande stappen.

Je kunt Teams ook downloaden van Microsoft .

1. Meld je aan bij Microsoft 365. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer de menuknop en kies Teams .
    Teams pictogram
  3. Zodra Teams wordt geladen, selecteer je het menu Instellingen rechtsboven in de hoek en download je de desktopapp.
    Teams downloaden
  4. Sla het gedownloade bestand op en voer het uit.
  5. Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord van Microsoft 365.

Je hebt nu Teams op je computer!