Beheerde WordPress Help

Download je sitebestanden

Stap 1 van de Mijn WordPress-site handmatig migreren serie.

Om je WordPress-site handmatig te migreren naar een Managed WordPress- of Pro Managed WordPress-account, download je de map wp-content, die alle afbeeldingen en andere media bevat voor de site die je wilt verplaatsen. Je werkwijze hangt af van je huidige host. Als je bijvoorbeeld een GoDaddy Linux Hosting-account hebt, kun je bestandsbeheer van cPanel gebruiken of een FTP-client, zoals Filezilla. Deze procedure gaat ervan uit dat je (zoals veel WordPress-gebruikers) cPanel gebruikt.

1. In cPanel voor je WordPress site, open de Bestandsbeheer.
  2. Selecteer in de mappenstructuur aan de linkerkant public_html.
  3. In de bestandslijst aan de rechterkant, selecteer wp-content (Als je site is geïnstalleerd in een andere map kun je die informatie vinden in je sites details in cPanel's Installatron).
    waar is de wp-content map
  4. Selecteer in de werkbalk boven de mappenstructuur en de bestandslijst Comprimeren.
  5. OnderCompressie Type, selecteer Zip Archief, en selecteer danComprimeer mappen.
    selecteer comprimeer mappen
  6. Nadat de bestandsbeheerder wp-content.zipheeft gemaakt, sluit de compressie resultaten venster. Je zou het nieuwe zip-bestand in de lijst moeten zien. Zo niet, selecteer Opnieuw laden om te vernieuwen.
  7. Selecteer wp-content.zip and selecteer danDownloaden. Het zip-bestand wordt gekopieerd naar de standaard downloadlocatie op je computer.
    Zip-bestand downloaden
  8. Zoek het bestand op je computer en pak het uit. (Voor MacOS of voor Windows)