Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Download mijn gegevens van GoDaddy Pro

Je kunt een verzoek indienen om alle gegevens van GoDaddy Pro voor je account te downloaden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Selecteer Start in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer je afbeelding in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens Instellingen .
    Open instellingen
  4. Selecteer het tabblad Profiel.
  5. Selecteer in het gedeelte Persoonlijke gegevens exporteren de optie Gegevensexport aanvragen .

Opmerking: het exporteren van de gegevens kan even duren.

6. Als de gegevens klaar zijn, zie je de melding Gegevensexport voltooid in de rechterbovenhoek. Selecteer op de link om de download te starten. De link is 7 dagen geldig.