Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Download bestellingen van mijn webwinkel

Download je bestelgeschiedenis voor eigen gebruik. Bestellingen worden gedownload als .csv -bestanden (door komma's gescheiden waarden), die zichtbaar zijn in de meeste spreadsheetprogramma's zoals Excel.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Vouw op je Dashboard Winkel uit en selecteer vervolgens Bestellingen .
  4. Selecteer Downloaden .
  5. Kies het datumbereik en hoeveel details je wilt opnemen, en selecteer Downloaden . Er wordt een .csv -bestand naar je e -mailadres gestuurd.
  6. Opmerking: je kunt geen bepaalde bestellingen kiezen om te downloaden. Om de gewenste bestellingen te kiezen, filter je ze en download je het bestand.