Download een geëxporteerde lijst met mijn domeinen

Nadat je een lijst met je domeinen hebt geëxporteerd , kun je de lijst downloaden vanuit je account. Geëxporteerde lijsten kunnen worden gedownload tot 28 dagen nadat de lijst is gemaakt.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer in het zijmenu Instellingen en vervolgens Geëxporteerde lijsten .
    screenshot van meerdere geselecteerde domeinen
  3. Zoek de lijst die je wilt downloaden en selecteer Downloaden .
    • Als je ervoor hebt gekozen om autorisatiecodes op te nemen toen de export werd gemaakt EN ten minste één domein in de lijst Domeinbescherming heeft , moet je je identiteit verifiëren. Als tweestapsverificatie (2SV) gedurende ten minste 24 uur is ingeschakeld, voer je de code in die we via sms hebben verzonden of voer je de code van je authenticator-app in. Voer anders het eenmalige wachtwoord in dat we naar het e-mailadres van je registrant hebben gestuurd.
  4. Je bestand wordt onmiddellijk gedownload. Open het gedownloade bestand om de domeingegevens te bekijken en sla het bestand lokaal op je apparaat op voor toekomstige toegang.