Downloaden van exporteerbare lijsten in het domeinbeheer

Wanneer je een exporteerbare lijst maakt, sturen we je een e-mailbericht om je te laten weten wanneer hij kan worden gedownload. Je kunt je lijst downloaden vanaf de pagina Exporteerbare lijsten in het domeinbeheer.

Downloaden van exporteerbare lijsten in het domeinbeheer

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik naast Domeinen op Lanceren.
  3. In het menu Meer selecteer je Exporteerbare lijsten beheren.
  4. Klik op het downloadpijltje voor de exporteerbare lijst die je wilt downloaden.
  5. Open het bestand met het programma van je keus of sla het op op je computer.