Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Duik in: Essentiële Windows -hostingartikelen

Hier is een overzicht van essentiële Windows Hosting (Plesk) -artikelen. Gebruik deze lijst als gids voor alles, van het instellen van je account tot het beheren van FTP -gebruikers en meer.

Klik om naar een sectie te gaan
Ga aan de slag met Windows Hosting Werk met domeinen
Kopieer bestanden naar mijn site Stel mijn Plesk -apps in en maak nieuwe bestanden
Publiceer mijn website Maak een back -up van mijn website
Mijn website verfijnen Werk met databases
Werk met PHP Stel Plesk -e -mail in
Problemen met mijn Windows -hostingaccount oplossen

Ga aan de slag met Windows Hosting

Stel je account in, vraag SSL -certificaten aan en verplaats je site naar GoDaddy

Werken met domeinen

Domeinen en subdomeinen toevoegen en wijzigen, en DNS configureren ( Terug naar boven )

Bestanden kopiëren naar mijn site

Meer informatie over FTP, bestanden uploaden en gebruikers toevoegen ( Terug naar boven )

Stel mijn Plesk -apps in en maak nieuwe bestanden

Installeer apps zoals WordPress of Drupal en maak nieuwe bestanden rechtstreeks in je account ( Terug naar boven )

Mij website publiceren

Bekijk een voorbeeld van de site en publiceer deze via hulpprogramma's voor het bouwen van websites ( Terug naar boven )

Een back-up maken van mijn website

Gebruik Website Backup voor eenvoudige back -ups via FTP of SFTP ( Terug naar boven )

Mijn website verfijnen

URL's omleiden, IP -adressen toevoegen en meer ( Terug naar boven )

Werken met databases

MySQL -databases importeren, exporteren en er verbinding mee maken ( Terug naar boven )

Werk met PHP

Bouw een dynamische website met PHP -scripts ( Terug naar boven )

Stel Plesk -e -mail in

Zoek je relayserver en gebruik System.Net.Mail ( Terug naar boven )

Problemen met mijn Windows -hostingaccount oplossen

Kijk hier voor hulp bij veelvoorkomende Plesk -hostingproblemen ( Terug naar boven )