E-mail instellen op een BlackBerry 10

Volg de stappen in dit artikel om Office 365 van GoDaddy-e-mail in te stellen op je BlackBerry-telefoon (OS 10 en later).

1. Ga naar het menu Instellingen, selecteer Accounts en klik vervolgens onder aan het scherm op Account toevoegen.
  2. Tik op E-mail, agenda en contactpersonen.
  3. Voer je e-mailadres in en klik op Volgende.
  4. Voer je wachtwoord in, klik op Volgende en klik op Voltooien.
  5. Klik op Voltooien.

Als het account niet wordt ingesteld op je BlackBerry, kun je de volgende twee methoden proberen:

Exchange ActiveSync (EAS)

EAS biedt alle voordelen van het gebruik van een op Exchange gebaseerd account.

1. Ga naar het menu Instellingen, selecteer Accounts en klik vervolgens onder aan het scherm op Account toevoegen.
  2. Tik onder aan het scherm op Geavanceerd.
  3. Selecteer Microsoft Exchange ActiveSync.
  4. Vul het volgende in:
    Veld Wat te doen...
    Gebruikersnaam Uw e-mailadres invoeren
    E-mailadres Uw e-mailadres invoeren
    Serveradres Typ outlook.office365.com
  5. Klik op Voltooien.

IMAP/POP

Als je Office 365 gebruikt als een IMAP- of POP-e-mailaccount, worden niet alle voordelen geboden van een op Exchange gebaseerd e-mailadres. Alleen je e-mail wordt gecontroleerd en niet de eventueel gekoppelde bronnen, zoals je agenda‘s.

1. Ga naar het menu Instellingen, selecteer Accounts en klik vervolgens onder aan het scherm op Account toevoegen.
  2. Tik op Ik geef de instellingen op voor het toevoegen van dit e-mailaccount.
  3. Schuif omlaag en klik vervolgens op Volgende.
  4. Tik op E-mail (POP/IMAP) en tik vervolgens op Volgende.
  5. Voer je volledige e-mailadres in (bijvoorbeeld e-mail@domein.com).
  6. Schuif omlaag en voer outlook.office365.com in als de naam van de inkomende server en klik op Volgende.
  7. Voer smtp.office365.com in als de naam van de uitgaande server en klik vervolgens op Volgende.
  8. Tik op Voltooien.

Controleer of je berichten kunt verzenden. Tik hiertoe op Mail, stel een e-mailbericht op en stuur dit naar jezelf.