E-mailaccounts toevoegen aan Plesk-servers

Servers waarop Plesk wordt uitgevoerd, stellen je in staat om e-mailadressen te maken op de domeinen die in je account worden gehost.

Deze instructies zijn niet van toepassing op gedeelde Plesk-hostingaccounts. Zie E-mailadressen maken in het Workspace Control Center als je een gedeeld Plesk-hostingaccount gebruikt en e-mailaccounts wilt maken.

E-mailaccounts toevoegen aan je Plesk-domeins

1. Meld je aan bij Plesk (meer informatie).
  2. Ga naar het tabblad E-mail.
  3. Klik op E-mailadressen maken.
  4. Vul de velden op het scherm in en klik vervolgens op OK.

OPMERKING: De grootte van je postbus telt mee voor het schijfruimtegebruik van je account.

Wat is de volgende stap?

Nadat je e-mailaccounts hebt gemaakt, kun je deze controleren via webmail (vereist DNS-wijzigingen) of je kunt een e-mailclient gebruiken.

Als je cPanel-e-mailaccounts niet werken, moet je waarschijnlijk de e-mailinstellingen van je domein bijwerken (dit zijn de MX-records van het DNS-zonebestand). Je vindt deze informatie in