E-mailgebruikersaccounts toevoegen

Als je meerdere Office 365-gebruikers hebt gekocht, kunt je extra e-mailadressen voor e-mailgebruikers instellen in je account.

1. Klik in je Office 365-account op Dashboard.
  2. Klik op Gebruiker toevoegen.
  3. Je volgende stap is afhankelijk van het aantal en het type beschikbare gebruikers dat je in je account hebt.
    Als je het volgende hebt Doe daarna het volgende
    Meerdere accounttypes beschikbaar Kies het Office 365-accounttype dat je wilt instellen en klik op Aan de slag
    Maar één soort account beschikbaar Sla deze stap over en ga door
    Geen beschikbare gebruikers Om gebruikers toe te voegen, moet je een nieuwe Office 365-account aanschaffen. Klik op Opties weergeven om een nieuw account aan te schaffen.
  4. Selecteer het domein dat je wilt gebruiken en klik op Doorgaan.
  5. Vul op de pagina Nieuw e-mailaccount maken de volgende velden in:
    Veld Wat te doen
    Gebruikersnaam Voer een gebruikersnaam in voorafgaand aan het symbool @.
    Voornaam Voer de voornaam van de gebruiker in.
    Achternaam Voer de achternaam van de gebruiker in.
    Type account Selecteer het type Office 365-account dat je wilt gebruiken. Deze optie wordt alleen weergegeven wanneer er verschillende accounttypen beschikbaar zijn.
    Contactpersonen en bestanden delen met Selecteer andere domeinen waarmee je e-mailcontactpersonen, agenda's en bestanden wilt delen of selecteer Niet delen. Deze optie wordt alleen weergegeven wanneer er andere domeinen beschikbaar zijn, en als er meerdere gebruikers zijn ingesteld.
    Bevoegdheden beheerder Als je al een beheeraccount hebt toegewezen, hoef je geen anderen meer aan te maken, tenzij je die gebruikers beheerrechten wilt toekennen voor je Office 365-account. Deze optie wordt alleen weergegeven als je meerdere gebruikers hebt om in te stellen.
    Een wachtwoord maken Geef het wachtwoord van dit account op
    Accountgegevens verzenden naar Voer maximaal 5 e-mailadressen in waarnaar gebruikersaccountmeldingen moeten worden verzonden.
  6. Klik op Maken.

Ziezo, je bent klaar! Je ontvangt een e-mail via het e-mailadres dat je hebt opgegeven als ‘Je Office 365-account klaar is voor gebruik‘.

Volgende stap

• Klik op de link E-mailaanmelding in het e-mailbericht dat je hebt ontvangen om je nieuwe e-mailaccount online te openen. Zie het volgende artikel voor meer informatie: