Bewerk een DS -record

Als je eenmaal een DS -record hebt toegevoegd, kun je hier op elk moment wijzigingen in aanbrengen.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer DNSSEC onder Geavanceerde functies .
  5. Selecteer op de pagina DS -records hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram naast de record die u wilt bijwerken.
  6. Wijzig de instellingen:
    • Sleuteltag : Een reeks cijfers kleiner dan 65536 die het DNSSEC -record voor deze domeinnaam identificeert. Voer de numerieke tekenreeks in het daarvoor bestemde veld in.
    • Algoritme : het cryptografische algoritme dat de handtekening genereert. Kies een optie in het vervolgkeuzemenu.
    • Digesttype : Het algoritmetype dat de samenvatting construeert. Kies een optie in het vervolgkeuzemenu.
    • Samenvatting : De samenvatting is een reeks cijfers en letters. Voer het cijfer en de lettertekenreeks in het daarvoor bestemde veld in.
  7. SelecteerOpslaan om je wijzigingen op te slaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat je wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.