Bewerk een subdomein

Je kunt een subdomeinrecord in je DNS -zonebestand bewerken voor een domein dat is geregistreerd bij GoDaddy. Subdomeinen zijn een soort domeinvoorvoegsel , zoals blog .jouwsite.com, dat een A -record gebruikt om naar een IP -adres te verwijzen. Als je een subdomein wilt bewerken dat naar een domeinnaam verwijst, moet je een CNAME bewerken .

Je kunt verderop op de pagina een korte video over deze taak bekijken.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Klik op de pagina DNS -beheer naast de record die u wilt bewerken op hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram.

Opmerking: zie je het potloodpictogram niet? Controleer deze instellingen of producten:
    • Beschikt u over Zichtbaarheid voor zoekmachines – Neem contact op met de klantondersteuning
    • Is het doorsturen van domeinen ingeschakeld?
    • Is het domein gekoppeld aan een site van derden (bijv. Squarespace of LinkedIn)? Ga naar die site om deze los te koppelen.
    • Is een firewall ingeschakeld in Websitebeveiliging? Bewerk je IP -adres

5. Bewerk de velden zoals nodig:
    • Host: De hostnaam, of het voorvoegsel, voor het subdomein. Voer bijvoorbeeld blog in om een subdomein te maken voor blog.jewebsite.com.
    • Verwijst naar: het IP-adres dat je instelt als de bestemming voor de host. Dit is meestal het IP-adres van een hostingaccount waar de website van je subdomein zit.
    • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. De TTL is standaard ingesteld op 1 uur.
  6. SelecteerOpslaan om je wijzigingen op te slaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.

Laat me zien hoe dit moet

een subdomeinrecord bewerken