Bewerk bestanden in Windows Hosting

Je kunt de inhoud van tekstbestanden op je Windows-hostingaccount bewerken.

Opmerking: voordat je wijzigingen aanbrengt, raden we aan om een kopie van je bestanden te maken .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer onder Webhosting , naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken, Beheren .
  3. Selecteer Plesk Admin .
  4. Selecteer Bestanden .
  5. Selecteer in de lijst met bestanden het bestand dat je wilt bewerken en selecteer Bewerken in Teksteditor .
  6. Breng je wijzigingen aan en selecteer OK .