Mijn domeinmappen bewerken

Nadat je een domeinmap hebt gemaakt, kun je de instellingen altijd weer bewerken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-domeinbeheercentrum. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer in het bovenste menu Instellingen en dan Mappen beheren.
    selecteer Mappen beheren
  3. Klik op het potloodpictogram naast de domeinmap die je wilt bewerken.
  4. Voer de wijzigingen door, waaronder de machtigingen voor gedelegeerde toegang tot de mappen.
  5. Klik op Opslaan.