Het doorsturen van mijn domeinen bewerken

Nadat je een domein hebt doorgestuurd, kun je de doorstuurinstellingen op ieder moment bijwerken.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Blader op de pagina Domeininstellingen naar Aanvullende instellingen en selecteer DNS beheren.
    selecteer DNS beheren
  4. Schuif omlaag naar de sectie Doorsturen.
  5. Selecteer het potloodpictogram naast het doorgestuurde domein of subdomein.
  6. Bewerk de bestaande doorstuurinstellingen of voeg nieuwe instellingen toe.
  7. Selecteer Opslaan. Je wijzigingen worden in de volgende 24 tot 48 uur doorgevoerd.

Verwante stap

• Als je wilt dat de www-versie van je domeinnaam ook wordt doorgestuurd, zorg er dan voor dat je www A-record verwijst naar @.