Schakel het doorsturen van externe e -mail in

Als beveiligingsmaatregel kun je standaard geen e -mail doorsturen naar accounts buiten je organisatie. Een beheerder moet het doorsturen van externe e -mail inschakelen voordat je Microsoft 365 -e -mail kunt doorsturen naar een ander account.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer aan de linkerkant Microsoft 365 Admin en vervolgens Email Forwarding .
    Selecteer E -mail doorsturen aan de linkerkant
  3. Selecteer Doorstuurstatus .
  4. Schakel de schakelaar onder je domeinnaam in.
    Schakelaar voor het doorsturen van externe e -mail is ingeschakeld
  5. Nadat het laden is voltooid, selecteer je Sluiten . Je kunt nu je e -mail doorsturen naar externe adressen.

Als je een fout ziet wanneer je extern doorsturen probeert in te stellen, wacht dan een uur en probeer het opnieuw. Je kunt in plaats daarvan ook de stappen volgen op het tabblad Microsoft 365 Defender .

Ga terug naar de pagina E -mail doorsturen om toe te voegen,Potloodknop bewerken ofPrullenbak knop doorstuuradressen verwijderen die zijn ingesteld voor je domein.

Als je problemen ondervindt bij het inschakelen van extern doorsturen in het dashboard, volg je deze stappen om je uitgaande spamfilterbeleid te bewerken.

1. Meld je aan bij Microsoft 365 Defender met je admin -e -mailadres en wachtwoord.
  2. Selecteer Uitgaand antispambeleid (standaard) .
    Uitgaand antispambeleid
  3. Selecteer in het rechterdeelvenster Beveiligingsinstellingen bewerken .
    Bewerk de beveiligingsinstellingen
  4. Selecteer onder Regels voor automatisch doorsturen Aan - Doorsturen is ingeschakeld in de lijst.
    Aan - Doorsturen is ingeschakeld geselecteerd in de vervolgkeuzelijst
  5. Selecteer Opslaan . Je kunt nu je e -mail doorsturen naar externe adressen.