Bewerk aangepaste hostnamen

Bestaande hostnamen kunnen op elk moment in je DNS -zonebestand worden bewerkt. Hostnamen worden altijd toegewezen aan een IP -adres en het maximale aantal hostnamen dat een domein kan hebben, wordt bepaald door het register van de domeinextensie.

Waarschuwing: Wijzigingen aan de host van een bestaande hostnaam kunnen onverwachte resultaten opleveren, zoals ervoor zorgen dat DNS niet meer wordt omgezet voor domeinen die de hostnaam momenteel als een naamserver gebruiken. Wees voorzichtig en controleer je instellingen voordat je doorgaat.
  1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer een individueel domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer een enkel domein
  3. Selecteer DNS en selecteer vervolgens Hostnamen .
    selecteer het tabblad hostnamen
  4. Selecteerscreenshot van het pictogram voor het bewerken van een dns -record Bewerken naast de hostnaam die je wilt bewerken.
  5. Bewerk je hostnaamgegevens.
    • Host : De host, of het voorvoegsel, van de hostnaam zonder de domeinnaam. De host moet deze beperkingen volgen.
      • Alleen alfanumerieke ASCII -tekens zijn toegestaan
      • Alleen koppeltekens (& koppeltekens;) en speciale tekens (.) zijn toegestaan
      • Kan niet beginnen met koppelteken-min (& koppelteken;)
    • IP -adres: Het IPv4 -adres dat is gekoppeld aan de host.
      • Selecteer IP -adres toevoegen om meer IP -adressen aan deze hostnaam toe te voegen. Selecteer om een extra IP -adres te verwijderenscreenshot van het pictogram voor het bewerken van een dns -record Verwijderen naast het specifieke IP -adres.
  6. Selecteer Opslaan om je hostnaambewerkingen toe te passen. Als je de host hebt gewijzigd, moet je die wijzigingen bevestigen door opnieuw Opslaan te selecteren.

Gerelateerde stappen